بلاگ

اختراع تصادفی سیاه‌ترین چوب جهان/ورود زیره کفش فناورانه به المپیک ۲۰۲۴

اختراع تصادفی سیاه‌ترین چوب جهان/ورود زیره کفش فناورانه به المپیک ۲۰۲۴

سرویس علم و فناوری ایسنا امروز میزبان اخبار گوناگونی از ایران و سراسر جهان بود که با هم نگاهی به گزیده‌ای از آنها می‌اندازیم.

به گزارش ایسنا، امروز در سرویس علم و فناوری ایسنا در مورد یک زیره کفش فناورانه، ابداع تصادفی سیاه‌ترین چوب تاکنون، چاپ سه‌بعدی بافت ریه، یش‌بینی بهتر آب و هوای مرکز پرتاب فضایی با هوش مصنوعی، اطلاعات جالب ماموریت دارت ناسا در مورد دوقلوهای سیارکی و چندین خبر دیگر خواندیم که در ادامه مروری بر خلاصه‌ای از آنها خواهیم داشت. برای مطالعه نسخه کامل هر خبر کافی است بر روی تیتر آبی رنگ آن کلیک کنید.

ورود زیره کفش فناورانه به المپیک ۲۰۲۴ پاریس

اکسل چن(Axl Chen)، بنیانگذار استارت‌آپ موسوم به استرایو(Striv)، المپیک ۲۰۲۴ پاریس را فرصتی کلیدی برای اعتبار بخشیدن به فناوری خود با کمک ورزشکاران نخبه می‌داند. این زیره کفش حرکات، نیرو و حالات دویدن ورزشکاران را آشکار می‌کند.

تمدید فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو تا ۳۱ مرداد ماه

موعد ارسال پروپوزال برای فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۳ به منظور شرکت متقاضیان و علاقه‌مندان طرح‌های پژوهشی تمدید شد. درخواست رساله دکتری نیز تا پایان سال ۱۴۰۳ امکان‌پذیر است.

یک چوب فوق سیاه به طور تصادفی ساخته شد

یک چوب فوق سیاه که به طور تصادفی ساخته شده است ۹۹ درصد نور را جذب می‌کند و می‌تواند صنعت انرژی خورشیدی را تغییر دهد.

تسهیل سنجش جیوه در خاک توسط محققان ژاپنی

الکترود حاوی نانوذرات طلا برای سنجش مقادیر بسیار اندک از جیوه در خاک ساخته شد. این الکترود با همکاری شرکت ژاپنی «ساکاموتو لایم اینداستری» و موسسه ملی علوم صنعتی پیشرفته ژاپن ساخته شده است.

چاپ سه‌بعدی بافت ریه با استفاده از یک جوهر زیستی جدید

پژوهشگران هندی با ساخت یک جوهر زیستی مبتنی بر مخاط سعی دارند امکان چاپ سه‌بعدی بافت ریه را فراهم کنند تا به مبارزه با بیماری‌های ریوی بپردازند.

پیش‌بینی بهتر آب و هوای مرکز پرتاب فضایی با هوش مصنوعی

یک مدل هوش مصنوعی الهام گرفته از گوگل، پیش‌بینی آب و هوا در مرکز پرتاب فضایی کیپ کاناورال را تا ۵۰ درصد بهبود می‌بخشد.

مصرف سالانه ۱۰۰۵ میلیون ریزتراشه در ایران/فرصت‌های توسعه میکروالکترونیک

بر اساس برآوردهای انجام شده سالانه حدود ۳۵۰۰ میلیون دلار ریز تراشه در کشور مصرف می‌شود که بخش بزرگی از آن به صورت ریزتراشه وارد کشور می‌شود و مؤسسات بین‌المللی رشد سریعی در این حوزه در ایران را نیز پیش‌بینی می‌کنند.

این اسباب‌ بازی مجهز به هوش مصنوعی است

اولین اسباب بازی تعاملی مجهز به هوش مصنوعی جهان با نام بابل‌پل(BubblePal) توسط شرکت اسباب‌بازی فروشی های‌وی‌وی(Haivivi) معرفی شد.

ماموریت «دارت» ناسا اطلاعات جالبی در مورد دوقلوهای سیارکی آشکار کرد

یافته‌های جدید ماموریت برخورد سیارکی ناسا یا «دارت» نشان می‌دهد که سیارک دیمورفوس در حدود ۰.۳ میلیون سال پیش از مواد آزاد شده از سیارک دیدیموس تشکیل شده است.

آغاز ثبت‌نام برای حضور در پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه عمان پلاست

پاویون شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بین‌المللی لاستیک، پلاستیک و پتروشیمی عمان، با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی برپا می‌شود.

تخفیف ۹۰ درصدی خدمات آزمایشگاهی به سرآمدان علمی سال ۱۴۰۲

منتخبین سرآمدان علمی کشور در سال ۱۴۰۲ می‌توانند با مراجعه به باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی از جزئیات مطلع و از مزایای این طرح برخوردار شوند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *