رپورتاژ

آموزش مدیریت کسب و کار

اگرچه شغل مدیریت به عنوان یکی از فرصت های شغلی بسیار دشوار و چالش برانگیز شناخته می شود، اما این به آن معنا نیست که شما نمی توانید در این حرفه به موفقیت شغلی دست پیدا کنید. در این مطلب به شما نشان خواهیم داد که چطور می توانید با انجام اقداماتی ساده اما موثر، به یک مدیر موفق و محبوب تبدیل شوید.

آموزش مدیریت کسب و کار

موقعیت شغلی مدیریت یکی از آن مشاغلی است که نه تنها به دانش، تجربه و مهارت های لازم برای انجام مسئولیت های تعریف شده نیاز دارد، بلکه به برخی از ویژگی هایی که ممکن است در یک دوست صمیمی پیدا کنید نیازمند است. البته این موضوع چندان هم عجیب نیست! چراکه مدیران در هنگام انجام وظایف خود، باید ارتباط روحی و روانی نزدیکی با کارمندان برقرار کنند. به همین دلیل می توان خصوصیت هایی مانند روحیه رهبری، صبر و حوصله، تصمیم گیری وتحلیل و درک اطلاعات را به عنوان برجسته ترین ویژگی های شخصیتی یک مدیر دانست.

مدیریت در کسب و کار

مدیریت در سازمان و کسب و کارها نقش بسیار مهمی دارد. در این حوزه از کسب و کار برنامه ریزی، کنترل فعالیت ها، مدیریت منابع انسانی، مالی و سایر منابع توسط مدیر انجام می شود.

یک مدیر که به شکل رسمی آموزش های لازم را به صورت تجربی یا دیدن دوره های آموزش مدیریت کسب و کار دیده باشد. قطعا میتوان به نحوه درست مدیریت و آزمون و خطای کمتر او کمک کند.

مدیران در تمام طول زندگی، می توانند نقش برجسته ای در اشتغال کار برای افراد و خانواده داشته باشند. مدیریت درست و کاربردی یک کسب و کار و رساندن آن به اهداف سازمانی، نظارت و کنترل از وظایف اصلی مدیر محسوب می شود. در موقعیت شغلی مدیریتی تفاوتی نمی کند که افرادی که با او کار می کنند آشنا هستند یا غریبه در صورت تشویق یا تنبیه با همه ی آن ها بنا به کاری که انجام می دهند با آن ها به صورت یکسان برخورد می شود.

چطور مدیریت را یاد بگیریم و به یک مدیر موفق تبدیل شویم؟

برای یادگیری مدیریت، در ابتدا می توانید در دانشگاه ثبت نام کنید و دوره تحصیلی خود را بگذرانید و یا می توانید وارد بازار کار شوید و با آزمون و خطا تجربه کسب کنید، اما بهترین کار شرکت در دوره های آموزش مدیریت کسب و کار است که مدیران کسب و کار تجارب چندین ساله ی خود را در اختیارتان قرار می دهند که می توانید از بهترین دوره ی آموزش مدیریت کسب و کار که توسط علی قلی زاده تدریس می شود استفاده کنید.

مطالعه زندگینامه افراد ثروتمند می‌تواند به شما کمک کند تا از تجربیات آن‌ها بهره‌مند شوید و در راه رسیدن به اهداف خود بهترین راه را پیش بگیرید. در واقع، با مطالعه زندگینامه‌های افراد موفق، می‌توانید نکاتی را که در زندگی شخصی و حرفه‌ای آن‌ها برای رسیدن به موفقیت از آن خود کرده‌اند، بیاموزید.

برای کار در این حرفه در درجه اول نیاز به علاقه و اشتیاق فراوان برای کمک به هم نوع، استخدام افراد و ارتقای آنان برای رسیدن به اهداف سازمانی است. بنابراین برای ورود به عرصه مدیریت، میزان درآمد و حقوق یک مدیر یا کارآفرین، در اولویتی بعد از علاقه شغلی قرار می گیرند. هرچند درآمد یک مدیر جزء عوامل بسیار مهم در تعیین میزان رضایت او برای اداره ی کسب و کار است. اما برای مدیر شدن باید به مجموعه ای از مهارت های فردی و رهبری مجهز باشید. تقویت هر یک از این مهارت ها برای کار در موقعیت شغلی مدیریتی بسیار ضروری و کاربردی است. برای اینکه بتوانید در این پوزیشن شغلی به مدیری موفق تبدیل شوید، در مرحله ی اول باید به خوبی با ویژگی ها و مهارت های مورد نیاز برای کار در این حرفه آشنا باشید. به همین دلیل در ادامه به معرفی فهرستی از مهارت های تخصصی و مورد نیاز مدیر می پردازیم که همه این هارو می تونید از دوره های آموزش مدیریت کسب و کار یادبگیرید.

مهارت های مورد نیاز برای مدیریت درست و کاربردی در کسب و کار:

رهبری تاثیرگذار

کوچینگ کسب و کار

مربیگری

مدیریت زمان

مهارت‌های ارتباطی عالی

تصمیم‌گیری به موقع

مدیریت منابع انسانی

مهارت‌های مذاکره و فروش

انعطاف‌پذیری در موقعیت های مختلف

مهارت‌های فنی و صنعتی

تحلیل و تصمیم‌گیری استراتژیک

مهارت‌های بازاریابی و فروش

مدیریت پروژه

توانمندی در حل مسائل

توانمندی در مدیریت مالی

توانایی توسعه و ارتقاء کسب و کار

تصمیم‌گیری سریع

مدیریت استرس و فشار

توانمندی در ارزیابی عملکرد

مهارت‌های مدیریت بحران

تیم سازی در کسب و کار

چطور می‌توانیم به یک مدیر موفق تبدیل شویم؟

اکنون با مهارت ها و ویژگی های یک مدیر آشنا شده اید و می دانید که برای مدیر شدن، کدام مسیر شغلی در انتظار شما است. اما شما می توانید با برداشن چند گام ساده، پیشرفت چشم گیری را نیز در مسیر شغلی خود تجربه کنید.

شرکت در دوره‌ها و آموزش‌های مدیریت کسب و کار

شرکت در دوره ها و آموزش های مرتبط  جزء مهمترین بخش های هر شغلی در نظر گرفته می شود. اما در دنیای مدیریت وضعیت کاملا جدی و حیاتی است. چراکه شغل و درآمد افراد زیادی در دستان یک مدیر است. آن گروه از مدیرانی که مدام در حال دیدن آموزش مدیریت کسب و کار هستند، نه تنها احتمال بروز خطا و اشتباه را کاهش می دهند، بلکه به کارمندان خود کمک فراوانی کرده و زمینه پیشرفت آن هارا فراهم می کنند.

در نتیجه اگر می خواهید در حوزه ی کسب و کار پیشرفت کنید  آموزش های مدیریت کسب و کار علی قلی زاده رو بهتون پیشنهاد میکنم.  علی قلی زاده، یک کوچ و مشاور در حوزه مدیریت کسب و کار است که با سال‌ها تجربه و دانش کامل خود در این زمینه، به بسیاری از کارآفرینان و صاحبان کسب و کار کمک کرده است. وی با توانایی‌های برجسته در ارتقاء کسب و کارها، به عنوان یک مدرس معتبر در دوره‌های آموزش مدیریت کسب و کار شناخته می‌شود از خصوصیات بارز او این است که با توجه به تجربیات زیادی که دارد دائما در حال آموزش و بروز نگهداشتن خود است. چراکه اطلاعات و تکنیک‌های جدید در دنیای مدیریت به سرعت تغییر می‌کنند و شرکت در دوره‌ها به ما اجازه می‌دهد تا با تازه‌ترین و بهترین مفاهیم مدیریتی آشنا شویم و همیشه خود را بروز نگه دارید.

شبکه سازی حرفه ای با مدیران کارکشته

شبکه سازی یکی از جنبه های بسیار مهم در حوزه مدیریت است که به توانمندی و پیشرفت شغلی شخص اضافه می کند. شرکت در کنفرانس ها و نشست با افراد کارکشته در حوزه مدیریت ارتباطات خوبی برایتان می سازد. این اطلاعات می توانند به اشتراک گذاشتن اطلاعات، تجارب و دیدگاه های مختلف منجر شود که بسیار ارزشمند است.

در نتیجه اگر می خواهید دانش مدیریتتان را زیاد کنید حتما در کنفرانس ها شرکت کنید و  از تجربیات افراد دیگر برای رشد کسب و کار خود استفاده کنید. و همچنین علی قلی زاده در مشاوره هایی که به مدیران کسب و کار می دهد به آن ها می گوید که برای پیشرفت کسب و کارشان نیاز به یک شبکه ی قدرتمند دارند.

تجربه کاری متناسب بدون صرف زمان

مدیریت یکی از آن جایگاه های شغلی است که نیازمند تجربه کاری است. این تجربیات می تواند در زمینه های گوناگونی به ما کمک کنند مثلا شخصی که به عنوان کارمند وارد یک سازمان می شود، حضور در محیط های کاری مرتبط با مدیریت به افراد فرصت می دهد تا با فرآیند های مدیریتی آشنا شوند.

این تجربه کاری، ارزش ویژه‌ای دارد زیرا به فرد اجازه می‌دهد تا با چالش‌ها و موارد مختلفی که در محیط کار به وجود می‌آید، آشنا شود. افراد در این زمینه ممکن است با مسائل مختلفی از جمله مدیریت زمان، حل مسائل، و ارتباطات فردی و گروهی روبه‌رو شوند که این تجربه می‌تواند زمینه‌سازی برای یادگیری و توسعه مهارت‌های مدیریتی بشود و آنانی که می خواهند هرچه سریعتر و بدون تجربه کردن تجربه های دیگران و بدون آزمون و خطا پیشرفت کنند می توانند در دوره های آموزش مدیریت کسب و کار شرکت کنند و بدون کار برای شخص دیگری کسب و کار خود را راه اندازی کنند.

مهارت تیم سازی در کسب و کار

یکی از موضوعات مهم در مدیریت کسب و کار مهارت تیم سازی می باشد، بدون وجود یک تیم منسجم موفقیت شما در کسب و کار غیر ممکن خواهد شد.

تقریبا ۳۰ درصد از کارمندان باور دارند که مدیرشان توانایی ساخت یک تیم موفق را ندارد.

طبق گزارش People Management Report سال ۲۰۱۹، تقریبا ۳۰ درصد از کارمندان معتقدند مدیرشان فاقد مهارت تیم سازی ست. بر اساس این گزارش، بیشتر مدیران فاقد مهارت های مهم در تیم سازی می باشند. این مهارت ها عبارتند از: ارائه بازخورد، تفویض اختیار، مدیریت زمان، و برقراری ارتباط با دیگران. خب این گزارش در حقیقت دارد وجود یک مشکل را نشان می دهد چون مدیران باید جدای از اینکه توانایی اجرای پروژه دارند، توانایی تیم سازی هم داشته باشند. بنابراین شرکت ها باید بر روی آموزش تیم سازی مدیران سرمایه گذاری کرده تا تیمی موفق را ایجاد و مدیریت کنند.

آینده شغلی در حوزه مدیریت و کارآفرینی چگونه خواهد بود؟

آینده شغلی در حوزه مدیریت کسب و کار و کارآفرینی می‌تواند به دلایل مختلفی تغییر کند. مطالعه زندگینامه افراد کارآفرین می‌تواند به شما کمک کند تا از تجربیات آن‌ها بهره‌مند شوید و در راه رسیدن به اهداف خود بهترین راه را پیش بگیرید. در واقع، با مطالعه زندگینامه کارآفرینان موفق، می‌توانید نکاتی را که در زندگی شخصی و حرفه‌ای آن‌ها برای رسیدن به موفقیت از آن خود کرده‌اند، بیاموزید.

یکی از تأثیرگذارترین عوامل این تغییرات، پیشرفت تکنولوژی است. فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی و اینترنت می‌توانند به شرکت‌ها کمک کنند تا پیشرفت های چشمگیری در مدیریت کار خود داشته باشند. به عنوان مثال، سیستم‌های هوش مصنوعی می‌توانند در تحلیل داده‌ها و پیش‌بینی روند‌های بازار به شرکت‌ها کمک کنند و همچنین علی قلی زاده پیش بینی می کند که با اومدن هوش مصنوعی کار مدیران راحت تر شده و با کارمندان کمتری سر و کار دارند.

منبع : علی قلی زاده

https://aligholizadeh.ir/

دیدگاهتان را بنویسید