رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید براینکه باید نعمت برگزاری کنفرانسهای علمی را از دست ندهیم؛ گفت: کنفرانسها معمولا محل اشتراک گذاری ایدههای افراد است که با حضور در این گونه مراسم با فعالیت های سایرین آشنا میشوند و ایدههای جدید را دریافت میکنند.
به گزارش ایسنا، دکتر« احد توکلی» رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید براینکه از نظر اجرایی حامی برگزاری پنجمین کنفرانس میکروالکترونیک بودیم، گفت: من به جهت ارتباط نزدیکی که در کنفرانسهای علمی بین افراد برقرار می شود، وجود چنین کنفرانسهایی را برکت می بینم و این نعمتی بزرگ است که باید این نعمت را پاس بداریم.
پذیرش بیش از ۵۴ مقاله در پنجمین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران
دکتر «محمد یادوری» در مراسم افتتاحیه پنجمین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران که در این دانشگاه برگزار شد، گفت: دوره های اول این کنفرانس سال ۹۸ در پژوهشگاه هوا فضا، دوره دوم در دانشگاه تهران، دوره سوم در دانشگاه تربیت مدرس و دوره چهارم در دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد. کنفرانس میکروالکترونیک هر سال توسط انجمن میکروالکترونیک برگزار می شود.
وی در ادامه تصریح کرد: ما برای اولین بار در پنجمین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران یک کمیته دایمی تشکیل دادیم که حدود ۲۲ نفر از دانشگاه های برجسته کشور عضو آن هستند سعی کردیم که برخلاف کنفرانسهای قبلی اکثر دانشگاهها را در این کنفرانس دخیل کردیم به نحوی دانشگاهها در داوری، ارسال مقالات و مطالب علمی مشارکت داشته باشند به همین جهت ما از دانشگاههای برجسته در این کنفرانس نماینده دائمی داشتیم که رابط ما با آن دانشگاه بودند.
دبیر علمی پنجمین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران همچمنین خاطر نشان کرد: ما در کمیته علمی این کنفرانس ۵۶ عضو هیات علمی از بیش از ۳۰ دانشگاه کشور داشتیم که ۸ دانشگاه در خارج از کشور در این کنفرانس حضور داشتند.
دکتر یاوری ادامه داد: تعداد داوران ما در پنجمین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران در مقایسه با کنفرانسهای قبلی بیشتر بود به طوریکه ما ۵۴ داور در این کنفرانس داشتیم که بیش ۳۰ دانشگاه و برخی دانشگاه نیز از خارج، این کنفرانس را داوری کردند. به طوریکه ما در این کنفرانس ۸۶ مقاله دریافت کردیم که در مقایسه با گذشته این آمار بیش از دو برابر افزایش یافت.
دبیر علمی پنجمین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران افزود: مقالات ما در این کنفرانس از دانشگاههای مختلف بود به طوریکه ۳۰ دانشگاه داخلی به این کنفرانس مقاله ارسال کردند در نهایت ۵۶ مقاله پذیرفته شد. ما سعی کردیم مقالات پس از انجام اصلاحات پذیرفته شوند و ما پس از دادن فرصت اصلاح، مجدد مقالات را داوری کردیم. به این ترتیب بیش از ۳۱۸ تا داوری داشتیم. به طوریکه برای هر مقاله حداقل ۳ بار داوری عادلانه و علمی صورت گرفت و در نهایت تصمیم گیری شد.
وی تاکید کرد: در پنجمین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران سه کارگاه برگزار شد و استقبال خوبی شد؛ ضمن اینکه یک نمایشگاه جانبی هم برپا شد که محصولات خود را عرضه می کنند.
یاوری ادامه داد: مقالات پنجمین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران در ۱۰ نشست تخصصی ارائه می شوند و دو میزگرد تخصصی با عنوان «کسب و کار» و «سیاست گذاری» صنعت میکروالکترونیک را برگزار می کنیم.
دبیر علمی پنجمین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران در پایان تشکیل مجمع سالیانه انجمن میکروالکترونیک را خواهیم داشت تا هر سال این کنفرانس برگزار شود.
در ادامه این کنفرانس نیز دکتر«حعفرصبحی» رئیس انجمن میکروالکترونیک نیز بر ضرورت تدوین خط و مشی این انجمن تاکید کرد و گفت: برای رسیدن به این هدف ابتدا باید یک همفکری بین اساتید این حوزه ایجاد کنیم که برگزاری چنین کنفرانس هایی قطعا در ایجاد این همفکری کمک کننده خواهد بود به طوریکه ما در این دوره انجمن تلاش می کنیم یک هم افزایی بین اعضای انجمن را شکل دهیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در ادامه پنجمین کنفرانس بین المللی میکروالکترونیک ایران نیز دکتر«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت نیز تاکید کرد: سال گذشته دو بار در بودجه های سالیانه اسم میکروالکترونیک کشور آمده است و تکلیف شده که وزارت صنعت به عنوان یکی از اجزا و زیست بوم های میکروالکترونیک در این زمینه نقش ایفا کند.
انتهای پیام