بهبود سلامت چشمها در ۶ هفته
ایسنا/اصفهان پژوهشی که به تازگی انجام شده نشان میدهد که لوتئین موجود در پسته نقشی حیاتی در حفظ سلامت چشمها دارد. از اینرو، مصرف روزانه ۵۷ گرم پسته میتواند طی ۶ هفته سلامت چشمها را بهبود بخشد.
به گزارش ایسنا و به نقل از سی تک دیلی، در پژوهشی که به تازگی در دانشگاه Tufts انجام شده، نشان میدهد مصرف روزانه پسته میتواند تاثیر قابل توجهی در سلامت چشمها داشته باشد. در طی فرآیند مصرف این ماده مغذی، سلامت چشمها با افزایش تراکم رنگدانه ماکولا (MPOD) تقویت و از چشمها در برابر نور آبی و آسیبهای مرتبط با افزایش سن محافظت میشود.
این تأثیر به دلیل لوتئین (lutein)، رنگدانه گیاهی موجود در پسته است که میتواند در پیشگیری از تحلیل ماکولای مرتبط با افزایش سن(AMD) نیز موثر باشد.
در پژوهش انجام شده، مشخص شد که در مقایسه با رژیم غذایی معمول، افزودن روزانه ۵۷ گرم پسته به رژیم غذایی معمول به مدت ۱۲ هفته، افزایش قابل توجهی در ماکولا (MPOD) افراد میانسال و مسن ایجاد کرده است. MPOD به عنوان یک شاخص مهم در سلامت چشمها، از شبکیه محافظت میکند و با کاهش خطر ابتلا به تحلیل ماکولای مرتبط با افزایش سن ..