چت مخفی تلگرام چیست و چگونه می‌توان از آن استفاده کرد؟

Secret Chat تلگرام برای ایمن‌تر و خصوصی‌ترکردن چت‌های کاربران طراحی شده است و در این مطلب بیشتر با آن آشنا می‌شوید.
The post چت مخفی تلگرام چیست و چگونه می‌توان از آن استفاده کرد؟ appeared first on دیجیاتو.

از دستیابی به شنوایی فوق‌طبیعی در آمریکا تا خودکشی یک ربات در کره جنوبی

دنیای علم و فناوری روز یکشنبه ۱۰ تیر شاهد رخدادهای جالبی بود که این گزارش به اختصار به آنها پرداخته است.

به گزارش ایسنا، علم و فناوری ایران و جهان امروز با اخبار گوناگونی همراه بود. اکنون در این گزارش به مرور خلاصه این اخبار می‌پردازیم.

موفقیت پژوهشگران آمریکایی در دستیابی به شنوایی فوق طبیعی

پژوهشگران «مؤسسه تحقیقات شنوایی کرسگ»(Kresge Hearing Research Institute) در «دانشگاه میشیگان»(UMich) موفق شده‌اند شنوایی فوق طبیعی را در موش‌ها ایجاد کنند و در عین حال، به پشتیبانی از یک فرضیه درباره علت کم‌شنوایی پنهان در انسان بپردازند. پژوهشگران در این پروژه از پروتئین «نوروتروفین-۳»(Neurotrophin-3) برای افزایش سیناپس‌های گوش داخلی استفاده کردند.

ربات صنعتی با ۷ درجه‌ آزادی جدیدترین دستاورد دانش‌بنیان‌ها در حوزه صنعت

ربات صنعتی با ۷ درجه آزادی جدیدترین دستاورد دانش‌بنیان‌ها در حوزه رباتیک است و کاربرد آن موجب رباتیکی شدن فعالیت‌ها در بخش‌های صنعتی می‌شود و به گفته این فناوران از این ربات‌ها در بخش‌های مختلف صنعتی بهره‌برداری شده است. علیرضا هاشم‌پور، عضو هیات مدیره این شرکت دانش‌بنیان فعا..

چگونه تصاویر پینترست را دانلود کنیم؟

دانلود عکس از پینترست بدون نیاز به برنامه خاصی امکان‌پذیر است؛ اما استفاده از ابزارهای جانبی امکان دانلود گروهی را فراهم می‌سازند.
The post چگونه تصاویر پینترست را دانلود کنیم؟ appeared first on دیجیاتو.

بازیابی خاطرات از دست رفته ناشی از کمبود خواب/چسبی برای مادام‌العمر شدن خاطرات!

ایران و جهان در روزی که گذشت شاهد اخبار متفاوتی در حوزه علم و فناوری بود که در این بسته خبری به طور خلاصه به مرور آنها می‌پردازیم.

به گزارش ایسنا، امروز شنبه ۹ تیر ۱۴۰۳ اخبار گوناگون و قابل توجهی در دنیای علم و فناوری مخابره شد که در این بسته خبری به صورت خلاصه آنها را از نظر می‌گذرانیم.

از کشفی که می‌تواند خاطرات را برای همیشه ماندگار کند و برگرداندن حافظه با داروی آسم تا احتمال تعبیه باتری قابل جدا شدن در آیفون ۱۶ و بی‌توجهی به فناوری سبز «امحاء پسماند» ایرانی و واردات دستگاه‌هایی با فناوری منسوخ به کشور همگی از اخبار جالب توجه امروز بودند.

گفتنی است که شما مخاطبان گرامی می‌توانید با لمس هر یک از تیترها که به رنگ آبی درآمده است، به محتوای خبر مورد نظر خود دسترسی پیدا کنید

کشفی که می‌تواند خاطرات را برای همیشه ماندگار کند

پژوهشگران یک «چسب مولکولی» یافته‌اند که باعث می‌شود خاطرات به صورت مادام‌العمر در حافظه ماندگار شوند. به گفته آنان این کشف می‌تواند توضیح دهد که ما چگونه می‌توانیم خاطرات دوران کودکی خود و دیگران را از زمان‌های دور به راحتی به خاطر بسپاریم.

برگرداندن حافظه با ..

استقرار صندوق سیار اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری در پارک فناوری پردیس

همزمان با آغاز فرایند انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، صندوق سیار اخذ رای در پارک فناوری پردیس مستقر می‌شود.

به گزارش ایسنا، صندوق اخذ رای سیار انتخابات ریاست جمهوری در پارک فناوری پردیس نبش خیابان نوآوری- روبروی ساختمان ستاد پارک فناوری پردیس(ساختمان سراج) صندوق از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در پارک فناوری پردیس مستقر می‌باشد.

انتخابات زودهنگام چهاردهمین دوره ریاست جمهوری – به دلیل شهادت آیت‌الله رئیسی در سومین سال ریاست جمهوری به دلیل سانحه بالگرد در حین خدمت – از ساعت ۸ صبح جمعه ۸ تیر ۱۴۰۳ در سراسر کشور و خارج کشور برای رای به کاندیداهای تایید شده این دوره؛ مسعود پزشکیان- فرزند محمد علی- شناسه نامزد۲۲ ، مصطفی پورمحمدی- فرزند حسین- شناسه نامزد ۳۳ ، سعید جلیلی- فرزند محمدحسن- شناسه نامزد۴۴ ، محمدباقر قالیباف- فرزند حسین- شناسه نامزد ۷۷ با دستور وزیر کشور در ۵۸ هزار و ۶۴۰ شعبه اخذ رای در داخل و ۳۴۴ شعبه در خارج آغاز شد و تا ساعت ۱۸ ادامه خواهد داشت. وزیر کشور این اختیار را دارد که در صورت صلاحدید زمان رای‌گیری را تمدید کند.

انتهای پیام

شاتل‌موبایل در الکامپ سیم‌کارت هوشمند و راهکارهای سازمانی خود را معرفی می‌کند

شاتل‌موبایل در الکامپ ۱۴۰۳ از ۹ تا ۱۲ تیر در سالن ۸ به معرفی سیم‌کارت هوشمند و راهکارهای سازمانی خود می‌پردازد.
The post شاتل‌موبایل در الکامپ سیم‌کارت هوشمند و راهکارهای سازمانی خود را معرفی می‌کند appeared first on دیجیاتو.

دردسر تابستان برای باتری‌ها/ ورود نمونه‌ خاک نیمه پنهان ماه به زمین

سرویس علم و فناوری ایسنا امروز، سه‌شنبه پنجم تیرماه میزبان اخبار قابل توجهی از ایران و جهان بوده است که در اینجا نگاهی به خلاصه‌ای از آنها خواهیم انداخت.

به گزارش ایسنا، در سرویس علم و فناوری ایسنا امروز از بازگشت نمونه‌های خاک ماه به زمین، طراحی و ساخت ساعت اتمی مینیاتوری، کنترل تشنج‌های ناشی از صرع با یک ایمپلنت مغزی، سهم یک درصدی ایران در مصرف جهانی تراشه‌ها، دردسری که تابستان برای باتری‌ها دارد، با خبر شدیم و در مورد ادامه یافتن رویکرد رئیس جمهور شهید در توجه به شرکت‌های دانش بنیان در دولت آتی و پیش‌بینی نتیجه انتخابات توسط هوش مصنوعی خواندیم. همچنین همراه با ایلان ماسک قدم در کارخانه بزرگ استارفکتوری گذاشتیم و با نحوه ساخت موشک‌های غول‌پیکر شرکت فضایی اسپیس‌ایکس آشنا شدیم.

چین نمونه‌های خاک ماه را به زمین بازگرداند

ماژول قمری چانگ‌ای-۶ (Chang'e-۶) امروز، سه شنبه به زمین بازگشت و ماموریت تاریخی خود را برای جمع‌آوری اولین نمونه‌ها از نیمه پنهان ماه در یک گام بزرگ رو به جلو برای برنامه فضایی جاه طلبانه این کشور با موفقیت به پایان رساند.

طراحی و ساخت ساعت اتمی مینیاتوری/راه‌..

دولت آمریکا نسبت به آسیب‌پذیری گوشی‌های پیکسل به کارمندان خود هشدار داد

آژانس دفاع سایبری ایالات متحده نسبت به آسیب‌پذیری جدی در گوشی‌های پیکسل هشدار داده و کارمندان دولتی را مجبور به نصب آپدیت امنیتی کرده است.
The post دولت آمریکا نسبت به آسیب‌پذیری گوشی‌های پیکسل به کارمندان خود هشدار داد appeared first on دیجیاتو.

جزئیات اعطای گرنت تحقیق و توسعه صندوق نوآوری/تاثیر تماشای مسابقات ورزشی بر غذا خوردن افراد

دنیای علم و فناوری در روز دوشنبه(۴ تیر) شاهد رخدادهای جالبی بود که این گزارش به اختصار به آنها پرداخته است.

به گزارش ایسنا، علم و فناوری ایران و جهان امروز با اخبار گوناگونی همراه بود. اکنون در این گزارش به مرور خلاصه این اخبار می‌پردازیم.

آنتی‌بادی مبتلایان به کووید طولانی باعث ایجاد علائم در موش‌ها شد!

دو مطالعه جدید نشان می‌دهند که سیستم ایمنی ناکارآمد که به بافت‌های خود بیمار حمله می‌کند ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی چالش‌برانگیز پس از ابتلا به کووید-۱۹ و سایر ویروس‌ها شود. برخی از دانشمندان می‌گویند این مطالعات، نشان می‌دهد که سیستم ایمنی ناکارآمد که توسط عفونت ویروس کرونا ایجاد شده است، مستقیما به علائم کووید طولانی دامن می‌زنند و دری را برای آزمایش‌های درمانی جدید بالقوه باز می‌کنند.

ردپای کمرنگ دانش‌بنیانی در برنامه نامزدهای انتخاباتی و تکلیف دستگاه‌ها در توسعه ۶ حوزه فناوری

در حالی که برنامه هفتم توسعه در ۶ حوزه فناوری «هوش مصنوعی»، «کوانتوم»، «زیست مهندسی»، «مواد و ساخت پیشرفته»، «ریزفناوری و میکروالکترونیک» و «فناوری‌های عصبی، مغز، علوم شناختی» دستگاه‌ها را مکلف به ایجاد..