اپل به زلزله‌زدگان میانمار و تایلند کمک مالی می‌کند

اپل در ادامه اقدامات بشردوستانه خود، به حمایت از زلزله‌زدگان میانمار و تایلند پرداخته و مبلغی را برای کمک به صلیب سرخ اهدا کرده است.
The post اپل به زلزله‌زدگان میانمار و تایلند کمک مالی می‌کند appeared first on دیجیاتو.

منظومه شمسی از چشم «کاوشگر خورشیدی پارکر»

ویدئوی ثبت‌شده توسط «کاوشگر خورشیدی پارکر»، منظومه شمسی را از زاویه نزدیک خورشید به نمایش می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، اگر ویدئوی این خبر را تماشا کنید، ظاهر شدن یک دنباله‌دار را خواهید دید. پیش از آن، منظومه شمسی را از داخل مدار عطارد خواهید دید که توسط «کاوشگر خورشیدی پارکر»(Parker Solar Probe) ناسا در حال چرخش به دور خورشید ثبت شده است.

به نقل از ناسا، این ویدئو جریان‌های خارج‌شده از تاج خورشیدی را نشان می‌دهد و باد خورشیدی، پرتاب جرم از تاج و سیاراتی از جمله عطارد، زهره، زحل، زمین، مریخ و مشتری را به ترتیب شکل‌گیری به نمایش می‌گذارد. بین ظهور زمین و مریخ، «دنباله‌دار تمپل ۱»(Comet Tempel 1) با دنباله متمایز خود ظاهر می‌شود.

رگه‌های زودگذر پیوسته، ذرات پرانرژی خورشید هستند که بر دوربین دید جانبی پارکر تأثیر می‌گذارند. این ویدیوی تایم‌لپس ویژه سال گذشته در جریان بیست‌ویکمین نزدیکی پارکر به خورشید گرفته شده است.

مطالعه داده‌ها و تصاویر پارکر، درک بهتری را درباره اثرات پویای خورشید بر آب‌وهوای فضایی و همچنین شبکه‌های برق روی زمین، فضاپیماها و فضانوردان ارائه می‌دهد.

انتهای پیام

مانیتور ۲۷ اینچی جدید AOC با نرخ نوسازی ۲۰۰ هرتز و قیمت ۱۵۸ دلار رونمایی شد

مانیتور AOC Q27G3H گزینه‌ای ایده‌آل برای گیمرها و سازندگان محتوا است.
The post مانیتور ۲۷ اینچی جدید AOC با نرخ نوسازی ۲۰۰ هرتز و قیمت ۱۵۸ دلار رونمایی شد appeared first on دیجیاتو.

داستان ناگفته «پروژه ژنوم انسان»

«پروژه ژنوم انسان» یک پروژه مهم درباره بررسی ژنوم انسان بود. این گزارش، یک داستان ناگفته را درباره چگونگی تبدیل شدن یک داوطلب به جنبه مهم پروژه ژنوم انسان و در عین حال نادیده گرفته ‌شدن او تعریف می‌کند.

به گزارش ایسنا، ۱۰ مرد و ۱۰ زن به یک پردیس پزشکی گسترده در مرکز شهر بوفالوی ایالت نیویورک آمده بودند تا برای یک گزارش خبری داوطلب شوند که «بزرگ‌ترین پروژه علمی جهان» نامیده شده بود. بهار سال ۱۹۹۷ بود و «پروژه ژنوم انسان» یک تلاش بلندپروازانه برای خواندن و نقشه‌برداری کامل یک کد ژنتیکی انسان به شمار می‌رفت. دانشمندان پروژه، روش‌هایی را برای خواندن توالی‌های شیمیایی – مجموعه‌ای از As، Cs، Ts و Gs – که عناصر سازنده حیات را رمزگذاری می‌کنند، اصلاح کردند.

به نقل از استیت نیوز، پژوهشگران فقط به DNA انسانی مناسب نیاز داشتند. اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم، آنها به DNA افراد عادی نیاز داشتند که مایل به انتشار اطلاعات ژنتیکی خود برای دیدن جهان بودند. داوطلبانی که در «مؤسسه سرطان رزول پارک» حضور داشتند، برای پاسخ به این درخواست آمده بودند.

شرکت کردن در این پژوهش، خطراتی را به همراه داشت که محاسبه..

روزیاتو: ۲۰ بازیکن برتر جهان که بهترین آمار را در زمینه گل کردن ضربات ایستگاهی دارند

دورانی که دروازه‌بان‌ها تنها با دیدن چهره‌های اسطوره‌ای در زمینه زدن ضربه‌های آزاد مانند دیوید بکهام، رونالدینیو و روبرتو کارلوس که برای گل کردن ضربه‌های آزاد گام برمی‌داشتند، مدت‌هاست که گذشته است. در روزیاتو بخوانید
The post روزیاتو: ۲۰ بازیکن برتر جهان که بهترین آمار را در زمینه گل کردن ضربات ایستگاهی دارند appeared first on دیجیاتو.

از رؤیت هلال ماه شوال ۱۴۴۶ در شامگاه فردا تا معرفی زامبی‌های دنیای واقعی

بسته خبری دنیای علم و دانشگاه امروز شنبه، ۹ فروردین در کنار اطلاع‌رسانی در خصوص رؤیت‌پذیری هلال ماه شوال، از بی‌توجهی در خصوص یکی از رویدادهای محیط زیستی یعنی ساعت زمین خبر داد که در تعطیلات نوروز گم می‌شود.

به گزارش ایسنا، رؤیت هلال ماه شوال با چشم غیر مسلح در شامگاه ۱٠ فروردین اولین خبر حوزه علمی و دانشگاهی بود که علی ابراهیمی سراجی عضو کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران در ابن باره گفت: هلال شوال ۱۴۴۶ در شامگاه ۱٠ فروردین در اکثر نقاط زمین با چشم غیر مسلح مشاهده و دیده خواهد شد.

۱۰ درصد روشن‌تر و ۲ میلیارد تُن کربن بیشتر؛ هزینه نادیده گرفتن آلودگی نوری

هر سال در واپسین شنبه‌ ماه مارس، جهانیان برای ساعتی چراغ‌ها را خاموش می‌کنند؛ نه برای صرفه‌جویی در برق، بلکه برای یادآوری اینکه زمین نیز گاهی نیاز به استراحت دارد. «ساعت زمین» نمادی از همبستگی جهانی در برابر بحران تغییرات اقلیمی است؛ حرکتی ساده، اما پرمعنا که نشان می‌دهد حتی خاموش کردن یک لامپ می‌تواند آغازی برای تغییر باشد.

ثبت ۱۱ زمینلرزه در هجدک استان کرمان

در هفته گذشته فوج‌لرزه‌های نطنز استان اصفهان ادامه داشت و با زلزله‌هایی ب..

روزیاتو: ۱۰ فیلم اکشن برتر آرنولد شوارتزنگر که باید ببینید؛ از Red Heat تا Total Recall

در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ مورد از بهترین فیلم‌های اکشن آرنولد شوارتزنگر آشنا کنیم. در روزیاتو بخوانید
The post روزیاتو: ۱۰ فیلم اکشن برتر آرنولد شوارتزنگر که باید ببینید؛ از Red Heat تا Total Recall appeared first on دیجیاتو.

از تاکید بر ایستادگی در برابر استکبار تا زنگ خطر افسردگی برای افراد شب زنده‌دار

بسته خبری دنیای علم و دانشگاه امروز علاوه بر محتوای مبارزه با رژیم صهیونیستی دو خبر مهم علمی برای افراد شب زنده دار و همچنین وقوع اولین خورشید گرفتی سال ۱۴۰۴ را داشت.

به گزارش ایسنا، امروز جمعه، هشتم فروردین ماه مقارن با جمعه آخر ماه مبارک رمضان یعنی روز جهانی قدس بود که نهادهای علمی و دانشگاهی هر یک با انتشار بیانیه و حضور در راهپیمایی روز قدس بار دیگر اعلام کردند در مقابل این رژیم خواهند ایستاد. در اینجا مروری به مهم‌ترین رویدادهای امروز خواهیم پرداخت.

هر حرکتی که موجب تقویت رژیم صهیونیستی شود، حرام شرعی و خلاف قانون اساسی است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر این‌که رژیم صهیونیستی نامشروع ایجاد شد، اما مشروع از بین خواهد رفت، گفت: هر حرکتی که موجب تقویت رژیم صهیونیستی شود حرام شرعی، حرام سیاسی، خلاف قانون اساسی، سیاست‌های رهبری و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

«روز قدس» فرصتی برای همبستگی جهانی در حمایت از فلسطین است

فعال حوزه دانشجویی روز قدس را فرصتی برای همبستگی جهانی در حمایت از فلسطین عنوان کرد.

دانشگاهیان با شرکت در راهپیمایی روز قدس صدای بی‌صدایان باشند

..

روزیاتو: ۱۰ پیروزی پرگل و یک طرفه دنیای فوتبال که در تاریخ این ورزش ماندگار شدند

در اینجا برخی از بزرگترین بردهایی که تاکنون در دنیای فوتبال ثبت شده است، را آورده‌ایم که عمیقاً به دنیای آمار گامباردلا کشیده می‌شوند. در روزیاتو بخوانید
The post روزیاتو: ۱۰ پیروزی پرگل و یک طرفه دنیای فوتبال که در تاریخ این ورزش ماندگار شدند appeared first on دیجیاتو.

۱۰ کشف بزرگ علمی که جهان را برای همیشه تغییر داد

جدول تناوبی، نظریه فرگشت، الکتریسیته، واکسن‌ها و موارد دیگر، مهم‌ترین دستاوردهای علمی بشر هستند که چهره دنیا و دیدگاه انسان به جهان را برای همیشه تغییر دادند.

به گزارش ایسنا، اکتشافات جدید به طور مداوم دیدگاه ما را اصلاح می‌کنند و پیشرفت‌های زیادی به طور مرتب گزارش می‌شود. یک پیشرفت علمی، چه انقلابی باشد و چه ظریف، هر یافته شکاف مهمی را پر می‌کند و علم و بشریت را به جلو می‌برد.

داده‌ها نشان می‌دهند که در دو دهه گذشته رشد فوق‌العاده‌ای در پیشرفت علمی ایجاد شده است. به عنوان مثال بیش از ۴۰ میلیون مقاله تحقیقاتی بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲ منتشر شده است. علاوه بر این، تنها در سال ۲۰۲۲، تقریباً ۳.۳ میلیون مقاله در سراسر جهان منتشر شده است که به طور متوسط به معنی ​​بیش از ۹ هزار مقاله در هر روز است.

اکنون می‌خواهیم ببینیم کدام اکتشافات آنقدر پیشگامانه بودند که به عنوان بزرگترین اکتشافات در تمام تاریخ مورد ستایش قرار بگیرند؟ بیایید نگاهی به ۱۰ مورد از آنها بیندازیم که اساساً درک ما از جهان را تغییر داده‌اند.

جدول تناوبی عناصر

دیمیتری مندلیف(Dmitri Mendeleev) با معرفی جدول تناوبی خود در سا..