بلاگ

فضانوردان ناسا آسانسور ماموریت «آرتمیس» را آزمایش کردند

فضانوردان ناسا آسانسور ماموریت «آرتمیس» را آزمایش کردند

نمونه مفهومی آسانسوری که قرار است در ماموریت «آرتمیس» استفاده شود، توسط فضانوردان ناسا مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از ناسا، «نیکول مان»(Nicole Mann) و «داگ ویلز ویلاک»(Doug Wheels Wheelock) فضانوردان ناسا در آزمایش اخیر روی نمونه آسانسور «سیستم فرود انسانی» موشک «استارشیپ»(Starship) شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) حضور یافتند که برای ماموریت‌های «آرتمیس»(Artemis) به ماه استفاده خواهد شد. سیستم فرود انسانی استارشیپ، دو فضانورد را از کپسول «اوریون»(Orion) به مدار ماه و سطح آن می‌برد و سپس آنها را از سطح ماه به داخل کپسول باز می‌گرداند.

این آسانسور، تجهیزات و خدمه را بین منطقه قابل سکونت استارشیپ واقع در نزدیکی بالای فرودگر و سطح ماه حمل می‌کند زیرا آنها برای پیاده‌روی روی ماه، از این قسمت خارج می‌شوند. آزمایش جدید به فضانوردان امکان داد تا با طراحی شبیه به پرواز سیستم آسانسور تعامل داشته باشند. این آزمایش هم به عنوان یک نمایش کاربردی سخت‌افزار عمل می‌کند و هم فرصتی را برای دریافت یک بازخورد ارزشمند از دیدگاه خدمه فراهم می‌آورد.

این نمونه آسانسور که در تاسیسات اسپیس‌ایکس در کالیفرنیا ساخته شده، دارای یک قسمت به شکل سبد در مقیاس کامل با مجموعه‌های مکانیکی و رابط‌های خدمه برای آزمایش است. فضانوردان ناسا در طول این نمایش، لباس‌های فضایی پوشیدند که اندازه لباس و محدودیت‌های حرکتی را که خدمه در ماه با آنها روبه‌رو خواهند شد، شبیه‌سازی می‌کنند. خدمه ماموریت آرتمیس از لباس‌های فضایی پیشرفته جدیدی استفاده خواهند کرد که شرکت «آکسیوم اسپیس»(Axiom Space) ساخته است.

خدمه در مورد کنترل‌های آسانسور، قفل در، رابط‌های استقرار سطح شیب‌دار برای حرکت به داخل و خارج از سبد آسانسور، فضای موجود برای محموله و عملیات پویا در حال حرکت کردن سبد در امتداد یک سیستم ریلی عمودی، بازخورد ارائه کردند.

ناسا سعی دارد اولین زن و اولین شخص رنگین‌پوست را در ماموریت آرتمیس روی ماه فرود بیاورد تا سطح ماه را بیش از هر زمان دیگری کاوش کند و برای فرستادن انسان به مریخ آماده شود. سیستم فرود انسانی، یک قطعه حیاتی از ساختار کاوش در اعماق فضاست که با موشک «سامانه پرتاب فضایی»، کپسول اوریون، لباس‌های فضایی پیشرفته، ماه‌نوردها و پایگاه قمری «دروازه ماه»(Lunar Gateway) همراه می‌شود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *